Tuesday, February 23, 2010

(1) Odrajahu karask

2 dl maitsestamata jogurtit
200 g kohupiima (mitte pastat)
1 muna
2 dl odrajahu
1 dl nisujahu (täistera nisujahu)
1 tl soodat
1 tl soola
2 spl suhkrut
50 g võid

Sega jogurt, kohupiim, muna, sool ja suhkur kokku. Teises kausis sega jahud ja sooda ning lisa massile. Kõige lõpus lisa juurde sulatatud või ning sega ühtlaseks massiks. Moodusta tainast ümmargune päts ja tõsta küpsetuspaberiga plaadile. Mõnusalt krõbedaks saab karaski kui pintseldad grammi sulavõid enne ahju panemist üle karaski.
200 C 25-30 minutit

1 comment:

  1. See on nii ülihea, et ma küpsetan seda 3x nädalas ja täistera nisujahuga. Ja.... ma söön seda ILMA võita!

    ReplyDelete