Wednesday, May 12, 2010

Kreemjalt koorene pasta kirsstomatite ja ananassiga

Haki 1 suur sibul, 2 küünt küüslauku, peotäis basiilikut ja pool peotäit peterselli. Poolita 20-25 kirsstomatit ja lõika 50 g suitsujuustu viiludeks. Prae pannil sibul ja küüslauk klaasjaks, lisa tomatid ja kohe ka kurnatud, aga mitte vee all loputatud spagetid (250 g). Lisa suitsujuust, 200 g ananassitükke (sobib ka kompott), petersell ja basiilik, meresoola ja pipart. Ära prae. Lisa juurde kaste: 2 munakollast, 2 dl 35% koort - klopi lahti ja siis peotäis Parmesani. Sega spagetid kastmega kokku ja lase moodustuda kreemjal konsistentsil. Tõsta taldrikutele, lisa veel basiilikut, mõned Parmesani laastud ja soovi korral muskaatpähklit.

1 comment:

  1. Tegime seda pastat 13.mail 2010. Läksin Maryle külla ja ostsin Stockmanist kõik vajalikud asjad kaasa. Koos siis hakkasime ja segasime ja maitses tõesti mõnus. Kõrvale sõime rukkiklii leiba Stockmanist. Ja ilm oli imeilus ja soe, peaaegu üks esimesi sooje ilmu sel aastal. Pärast sööki, kui Rimo oli tööle tagasi läinud, istusime Mary ja Mette Mariiga verandal ja lasksime kevadpäikesel end paitada.

    ReplyDelete